WELKOM BIJ LIEN-LIJF!

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.


Na 30 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek, creëert LPG® een nieuw patent om al deze natuurlijke mechanismen te beheersen tijdens één enkele behandeling. De gepatenteerde behandelingskoppen van LPG® maken het mogelijk om signalen naar de cellen te sturen en zorgen voor ongelooflijke resultaten!LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden. De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking. 
Tussen cosmetologie die is beperkt tot een oppervlakkige werking en een agressieve, zware interventie met bijwerkingen, erg vaak ook oncomfortabel, tussen veel te “zacht” en veel te “hard”, bestaat een gulden middenweg, een echte bijstand voor een cellulaire beweging die vertraagt: endermologie®


Bij ons bent u verzekerd van een 100% natuurlijke en pijnloze bindweefsel behandeling. 
Maak vrijblijvend een afspraak om een indruk te krijgen van onze behandelingen. We verheugen ons op uw komst!